Η ιστορία

Μια premium επαγγελματική σειρά δημιουργήθηκε από ειδικούς στην κοσμητολογία

Less than the best
Just isn’t your style

Η ekseption είναι μια επαγγελματική σειρά προϊόντων αισθητικής που διατίθεται σε περισσότερες από 45 χώρες. Τα προϊόντα ekseption έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν το pH του δέρματος και να ανανεώνουν και αναπλάθουν το δέρμα. Τα προϊόντα βασίζονται σε οργανικά οξέα σε συνέργεια με ισχυρά δραστικά συστατικά. Κάθε προϊόν είναι μοναδικό και βοηθά στην αποκατάσταση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος.

Προϊόντα

Βελτιστοποιήση του pH του δέρματος με οργανικά οξέα για αποτελεσματική αναζωογόνηση του δέρματος.

Χημικά πήλινγκ


Συνθέσεις τελευταίας τεχνολογίας για βαθιά ανανέωση του δέρματος και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια. Μόνο με τον πιστοποιημένο θεραπευτή σας.

ㅤㅤㅤ

 

 

Προϊόντα επανεπιφανειοποίησης (skin resurfacing)

Τα προϊόντα ekseption περιλαμβάνουν οργανικά οξέα για τη μείωση του επιδερμικού pH του δέρματος και την ενίσχυση των διεργασιών του κυτταρικού κύκλου. Για καθημερινή χρήση, πριν ή μετά τα πήλινγκς, ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και δημιουργήστε τη θεραπευτική σας αγωγή με την βοήθεια του θεραπευτή σας.

μάσκες και oΡΟΙ


Βασίζονται σε καθαρό υαλουρονικό οξύ και υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών. Αναμίξτε, εξατομικεύστε και ετοιμάστε «φρέσκες» μάσκες.

 

 

 

Πήλινγκ

Τεχνολογία σύνθεσης & χαρακτηριστικά

Πρόγραμμα επανεπιφανειοποίησης (skin resurfacing).

Ένα πρόγραμμα με σημαντικά βήματα για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

 

01

Θέτοντας τους στόχους της θεραπείας

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τις ενδείξεις σας, ο θεραπευτής θα σας συστήσει το πήλινγκ και τα προϊόντα για χρήση πριν και μετά από κάθε θεραπεία.

02

Ενεργοποίηση (7 έως 14 ημέρες)

Με έναν ενεργοποιητή (activator), το δέρμα προετοιμάζεται για την εφαρμογή του πήλινγκ: μείωση του επιφανειακού pH γύρω στο 4,5, μικρο-απολέπιση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων και μείωση της δραστηριότητας των μελανοκυττάρων.

03

Φωτοπροστασία

Το δέρμα προστατεύεται από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες με ειδικά σχεδιασμένο SPF με χαμηλό pH καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου ενεργοποίησης.

04

Πήλινγκ

Το πρώτο πήλινγκ με το θεραπευτή είναι συντηρητικό για να δούμε πώς αντιδρά το δέρμα στο προϊόν κατά την εφαρμογή και την πρώτη περίοδο αποκατάστασης και ανάπλασης.

05

Αποκατάσταση (7 ημέρες)

Το πρωί το αντιηλιακό SPF προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τη νύχτα, εφαρμόζεται μια κρέμα αποκατάστασης και ανάπλασης για τον έλεγχο της κυτταρικής ανανέωσης και την αποφυγή πιθανής ερυθρότητας.

06

Επόμενα πήλινγκ

Ο θεραπευτής μπορεί να πραγματοποιήσει επιπλέον θεραπείες πήλινγκ που απαιτούνται για να φτάσει σταδιακά σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος σε μια ασφαλή και ελεγχόμενη διαδικασία.

07

Πρόγραμμα αγωγής στο σπίτι

Μετά το τελευταίο πήλινγκ η αναδιαμόρφωση συνίσταται στην προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία με τον SPF μας και την εφαρμογή τη νύχτα μιας κρέμας ανάπλασης μέχρι να αναγεννηθεί πλήρως το δέρμα.

08

Αναδιαμόρφωση (7 έως 14 ημέρες)

Μετά το τελευταίο πήλινγκ η αναδιαμόρφωση συνίσταται στην προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ακτινοβολία με τον SPF μας και την εφαρμογή τη νύχτα μιας κρέμας ανάπλασης μέχρι να αναγεννηθεί πλήρως το δέρμα.