Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Ο Raphael Duerinck σπούδασε χημεία και μηχανική διαδικασία στο Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ (Γαλλία) παράλληλα με τη δερματολογία και τη βιοχημεία. Αφού εργάστηκε για διάσημες φαρμακευτικές εταιρείες, ο Raphael εμπνεύστηκε να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία περιποίησης της επιδερμίδας. Στη συνέχεια δημιούργησε από το μηδέν με πάθος και δημιουργικότητα μοναδικά προϊόντα. Η εταιρεία περιποίησης δέρματος ekseption είναι αφιερωμένη στο χημικό πήλινγκ και τα προϊόντα που βασίζονται στις εξαιρετικές ιδιότητες των οργανικών οξέων όπως AHA, PHA, BHA ή ρετινόλη.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Έχουμε μια μοναδική ομάδα χημικών, φαρμακοποιών και γιατρών που δημιουργούν και δοκιμάζουν νέα σκευάσματα κάθε χρόνο. Αναζητούμε και αξιολογούμε συνεχώς νέα ισχυρά ενεργά συστατικά και πώς να τα ενσωματώσουμε σε αποτελεσματικές φόρμουλες δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα.

EΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η ekseption διαθέτει ένα ισχυρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα on-line και ένα εκτεταμένο δίκτυο κέντρων μάθησης. Όπως και τα προϊόντα μας, τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα διασφαλίζουν ότι η εμπειρία ekseption είναι η ίδια παγκοσμίως. Τα προϊόντα ekseption πωλούνται μόνο μέσω επαγγελματιών, αυτό απαιτεί από όλους όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας να έχουν το ίδιο βάθος γνώσης. Έτσι παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα αποτελέσματα και τα εξατομικευμένα στις ανάγκες του δέρματος τους προϊόντα και σχήματα θεραπειών.

επιδερμίδας. Στη συνέχεια δημιούργησε από το μηδέν με πάθος και δημιουργικότητα μοναδικά προϊόντα. Η εταιρεία περιποίησης δέρματος ekseption είναι αφιερωμένη στο χημικό πήλινγκ και τα προϊόντα που βασίζονται στις εξαιρετικές ιδιότητες των οργανικών οξέων όπως AHA, PHA, BHA ή ρετινόλη.

Λειτουργία & Παραγωγή

Κάθε προϊόν που αναπτύσσεται από τις ομάδες μας πρέπει να παράγεται σε σχετικά μεγάλη κλίμακα. Η πρόκληση με αυτή τη σύνθετη διαδικασία είναι να παράγουμε πάντα την «τέλεια παρτίδα» και να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπάρχουσες συνθέσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001.

Εξυπηρέτηση πελατών

Θέλουμε κάθε πελάτης να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Προσφέροντας υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης, η εύκολη διαδικασία παραγγελίας και η γρήγορη παράδοση είναι η προτεραιότητά μας.