mixlab

personalised skincare

Η βασική ιδέα βασίζεται σε ορούς υψηλής συγκέντρωσης με φυσικές φόρμουλες. Κάθε ορός περιέχει μία βάση υαλουρονικού οξέος ή σκουαλένιου (από ελαιόλαδο) με ενεργά συστατικά, σε πολύ υψηλή συγκέντρωση.Οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε μία σπουδαία σειρά για τους γιατρούς και επαγγελματίες της ομορφιάς.

 

Επιλέγουμε προϊόντα που είναι πραγματικά πρωτοποριακά και μοναδικά στο είδος τους.Οι πρώτες επαγγελματικές συσκευές για μίξη προϊόντων ομορφιάς στα εργαστήρια αισθητικής και τα  ιατρεία.

 

Κάθε ορός μπορεί να χησιμοποιηθεί μόνος του, για να αντιμετωπίσει μια συγκεκριμένη ανάγκη ή να αναμιχθεί με άλλους ορούς ώστε να αντιμετωπίσει πολλές ανάγκες με ένα προϊόν. Για τη σωστή ανάμιξη των ορών, η ekseption δημιούργησε ένα μπλέντερ εξαιρετικά αποτελεσματικό και γρήγορο με διαβαθμισμένο περιέκτη ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε φόρμουλες με ακρίβεια.

 

Μετά από μια συζήτηση με το γιατρό/αισθητικό σας, καταρτίζεται μία κάρτα με τη δική σας προσωπική φόρμουλα, με τον εξατομικευμένο ορό. Η αναλογία του κάθε ορού καθορίζεται και το προϊόν ετοιμάζεται και συσκευάζεται σε επαναχρησιμοποιούμενο υψηλής ποιότητας μπουκάλι.

 

Είναι διαθέσιμη μόνο από δερματολόγους ή πιστοποιημένους αισθητικούς. Κάθε επαγγελματίας προσαρμόζει τη συγκέντρωση των συστατικών, βασιζόμενος στις ανάγκες του δέρματος κάθε ασθενούς και τροποποιεί τη φόρμουλα σύμφωνα με την εξέλιξη της θεραπείας. Κάθε φόρμουλα εξατομικεύεται για να εξασφαλίσει ότι το προϊόν είναι απόλυτα συμβατό με το δέρμα και ταυτόχρονα να επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Στην καμπίνα οι επαγγελματίες ομορφιάς δημιουργούν μία φρέσκια μάσκα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιώντας ένα ειδικού τύπου μπλέντερ, ειδικά σχεδιασμένο για μάσκες.

 

Στο μπλέντερ προστίθεται νερό,δικής σας επιλογής, μαζί με μία σκόνη 100% φυσική που περιλαμβάνει διάφορες γέλες και υαλουρονικό οξύ. Στο τέλος της διαδικασίας, ο γιατρός/αισθητικός προσθέτει λίγες σταγόνες από τον εξατομικευμένο ορό σας και εγχύει τη γέλη σε ένα εκμαγείο. Μετά από λίγα λεπτά, δημιουργείται μία 100% φυσική μάσκα προσώπου, μοναδική στο είδος της.

 

Από τον Φεβρουάριο του 2020, η ekseption προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις ανάγκες ενός δέρματος και δίνουν πραγματικά αποτελέσματα. Είναι μια εξατομικευμένη θεραπεία που σχεδιάζεται και δημιουργείται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, προσωπικά.

 

Βήμα 1: Συμπλήρωση φόρμας αναγκών

Προχωρήστε σε ανάλυση δέρματος του ασθενούς και ρωτήστε τον για το τί τον απασχολεί.

 

Λίστα με σειρά προτεραιότητας:

1.Ρυτίδες
2.Ξηρότητα
3.Υπερευαισθησία
4.Ερυθρότητα-κοκκινίλες

 

Ελέγξτε ποιοί οροί είναι κατάλληλοι για τις συγκεκριμένες ενδείξεις:

1.PEPTIDES
2.VIT F
3.B5
4.NIACIN

 

Για 60ml ορού υπολογίστε την αναλογία βασιζόμενοι στην προτεραιότητα της κάθε ένδειξης:

PEPTIDES                              40% = 24 ml

VIT F                                      30% = 18 ml

B5                                          20% = 12 ml

NIACIN                                 10% = 6 ml

Βήμα 2: Δημιουργία των ορών

Βάλτε στον περιέκτη του μπλέντερ τους ορούς, ξεκινώντας από τον ορό με τη μεγαλύτερη αναλογία – η διαβάθμιση ξεκινάει από τα 10ml.

 

Μόλις τα βάλετε όλα, ελέγξτε ότι έχετε φτάσει τα 60ml ή την επιθυμητή ποσότητα.

 

Τοποθετήστε τον περιέκτη στο μπλέντερ και ξεκινήστε τη λειτουργία για 1 περίπου λεπτό, ώστε να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Εάν χρησιμοποιήσετε ορό με σκουαλένιο, η ανάμειξη πρέπει να κρατήσει για τουλάχιστον 1 λεπτό διαφορετικά ο ορός μπορεί να διαχωριστεί σε 2 φάσεις.

Βήμα 3: Δημιουργία της μάσκας

Για να ετοιμάσετε μια μάσκα θα χρειαστείτε 100ml νερό, ένα φακελάκι hyaluronic mix-mask powder και 2 πιπέτες από τον προσωπικό σας ορό.

 

Το νερό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποσταγμένο νερό ή νερό βρύσης, αλλά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, όπως evian, vittel, voss κ.λ.π.

 

1. Τοποθετήστε το εξάρτημα ανάμειξης χωρίς το σπιράλ στον mask blender.
2. Βάλτε το νερό.
3. Ξεκινήστε τη συσκευή στην κόκκινη λειτουργία.
4. Αδειάστε το φάκελο στο νερό με μία κίνηση.
5. Τοποθετήστε το καπάκι της συσκευής.
6. Μόλις τελειώσει η διαδικασία ανάμειξης, προσθέστε τον ορό και ανακατέψτε απαλά με τη σπάτουλα.
7. Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα ώστε οι φυσαλίδες αέρα να ανέβουν στην επιφάνεια του τζελ.
8. Βάλτε το τζελ στη φόρμα-καλούπι.
9. Μπορείτε να βάλετε τη μάσκα στο ψυγείο ή να την αφήσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Βήμα 4: mixlab θεραπεία προσώπου

Μπορείτε να κάνετε μία εξαιρετική θεραπεία προσώπου με τους mixlab. 

       Καθαρίστε το δέρμα με προϊόντα της ekseption.

 

       Κάντε κάποιο από τα πήλινγκ της Ekseption.

 

      Απλώστε έναν ορό mixlab ή ένα έναν εξατομικευμένο ορό mixlab. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ή μία συσκευή για καλύτερη διείσδυση των προϊόντων (μικρορεύματα,ηλεκτροπόρωση, υπέρηχο, γαλβανικό).

 

4        Απλώστε μία hyaluronic mix-mask.

 

        Απλώστε μία post-treatment cream της Ekseption.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη θεραπεία mixlab στο κέντρο μου;

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για  το mixlab. Μπορείτε να συμμετέχετε στα εκπαιδευτικά σεμινάρια και στις επιδείξεις μας. Θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας δώσουμε όλα τα εργαλεία για να μπορέσετε να προσφέρετε τις πιο μοναδικές και εξατομικευμένες θεραπείες  προσώπου.

Γιατί τα προϊόντα mixlab είναι διαφορετικά;

Οι οροί mixlab είναι υψηλής συγκέντρωσης σε προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά  με στοχευμένη δράση. Η μίξη τους,  επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που αντιμετωπίζουν και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες  του κάθε πελάτη. Η θεραπεία mixlab είναι μία VIP εμπειρία και ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματική.

Τα προϊόντα είναι μόνο για επαγγελματίες;

Η ekseption είναι σειρά αποκλειστικά για δερματολόγους και αισθητικούς. Δεν πουλάμε τα προϊόντα μας on-line.

Υποστήριξη

Η εταιρία εργάζεται συνεχώς ώστε να προμηθεύει τους συνεργάτες της  με υλικό μάρκετινγκ: παρουσιάσεις, εκπαιδευτικό υλικό, βίντεο, εικόνες, δώρα και επαγγελματικά εργαλεία.