pen platinum by fusion meso

elevating meso-needling

Γνωρίστε το PEN PLATINUM, το πιο εξελιγμένο σύστημα microneedling με πιστοποίηση CE ιατροτεχνολογικής συσκευής. Οι τεχνολογίες του Pen Platinum της FUSION MESO συνδυάζουν την ακρίβεια με την ασφάλεια. Επιπλέον, οι προδιαγραφές της συσκευής και των βελονών, που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ευρώπη την Ιταλία, ξεπερνούν τα απαιτούμενα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Επαναστατική τεχνολογία: Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, οι λεπτές βελόνες του συστήματος microneedling παράγουν μικροκανάλια στο δέρμα. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, αλλά επίσης βοηθάει τη βέλτιστη απορρόφηση αποστειρωμένων προϊόντων, οδηγώντας σε μια πιο σφριγηλή και πιο λαμπερή επιδερμίδα.

 

Πρώτα η ασφάλεια: Οι, υψηλής ποιότητας, υποαλλεργικές βελόνες εγγυώνται ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία κάθε φορά, ενισχυμένες περαιτέρω με ένα σύστημα που αποτρέπει την αντίστροφη ροή του υλικού προς τη συσκευή για την πρόληψη κάθε πιθανής επιμόλυνσης.

 

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας: Με το σύστημά μας, θα αντιμετωπίσετε ελάχιστη ερυθρότητα και οίδημα, επιτρέποντας την ταχύτερη επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες σε σύγκριση με άλλες θεραπείες.

 

Ευελιξία: Το σύστημά μας είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος προσφέροντας διάφορους τύπους βελονών και ρύθμιση του βάθους διείσδυσής τους με απόλυτη ακρίβεια.

 

Υποστήριξη από ειδικούς: Η Fusion Meso προσφέρει κάτι περισσότερο από μια συσκευή. Παρέχουμε μια συνεργασία αφιερωμένη στην υγεία του δέρματος, που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη πελατών.

Η ΣΥΣΚΕΥΗ

Εργονομικός σχεδιασμός, κατασκευασμένος από αλουμίνιο Ergal, ένα κράμα αλουμινίου και ψευδαργύρου που διακρίνεται για την εξαιρετική μηχανική αντοχή του, το καλύτερο μεταξύ όλων των άλλων. Αυτή η ανώτερη ποιότητα υλικού αποτρέπει το θόρυβο, τους έντονους κραδασμούς και τη μείωση της απόδοσης, καθώς δεν διαστέλλεται με τη θερμότητα σε σύγκριση με άλλες συσκευές.

  •  Ελαφρύ, εύχρηστο, αθόρυβο, με εξαιρετικά χαμηλούς κραδασμούς και ταυτόχρονα πολύ ισχυρό και ακριβές.
  • 6-ταχυτήτες από 6.500 έως 7.500 σ.α.λ.- Εσωτερική μπαταρία λιθίου.
  • Λειτουργεί με μπαταρία ή με καλώδιο.
  • Σύστημα εύκολου και αξιόπιστου κλειδώματος της κεφαλής στην συσκευή.

ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από βιοσυμβατά πλαστικά πολυμερή και οι βελόνες είναι κατασκευασμένες από AISI304 χειρουργικό ατσάλι. Διαθέτουν πατενταρισμένο σύστημα αποφυγής της αντίστροφης ροής για την αποφυγή επιμόλυνσης μεταξύ των πελατών. Αυτό το σύστημα αποτελείται από ένα περίβλημα σιλικόνης στο πίσω μέρος των κεφαλών, το οποίο συλλέγει υγρά και τα εμποδίζει να φτάσουν στο εσωτερικό της συσκευής.

Κεφαλή 9M: Ειδικά κατασκευασμένη για meso-needling, για επεμβατική επιδερμική ενεργοποίηση με μικρο-αιμορραγία και ρήξη ινοβλαστών για βαθιά αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος. Ο ειδικός σχεδιασμός κατανομής των 9 βελόνων των 33G μπορεί να φτάσει στο βάθος των 2,5mm.

 

Κεφαλή NANO: Ειδικά κατασκευασμένη για Nano needling, προσφέρει μη επεμβατική και επιδερμική θεραπεία χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Η κεφαλή για Nano needling αποτελείται από 130 στρογγυλές μικρο-βελόνες του 0.1mm μήκος κατανεμημένες σε ομόκεντρους κύκλους.

πιστοποιηση

Το Pen Platinum της FUSION MESO, η μοναδική συσκευή NEEDLING “Made in Italy” και κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ CE 93/42 CLASS IIB, ξεπερνώντας τα αυστηρότερα πρότυπα πιστοποίησης της CLASS II.