F-GLOW LIFT


F-GLOW LIFT                          5 ml / 0.17 fl.oz

 

Το F-GLOW LIFT είναι μία εξαιρετική θεραπεία για τη μείωση των κηλίδων, την επίτευξη ομοιόμορφου χρωματικού τόνου, τη μείωση των βαθιών ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος. Η υπερμελάγχρωση είναι μια σύνθετη διαδικασία και αποτέλεσμα της διέγερσης των μελανοκυττάρων, κυρίως λόγω της ακτινοβολίας UV. Η μελανογένεση περιλαμβάνει 3 στάδια: δημιουργία των μελανοσωμάτων, σύνθεση της μελανίνης και μεταφορά των μελανοσωμάτων. Η συντεθειμένη μελανίνη στα ώριμα μελανοσώματα θα μεταφερθεί στα γειτονικά κερατινοκύτταρα προς τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος δημιουργώντας την υπερμελάγχρωση του δέρματος. Η συνέργεια της γλουταθειόνης, της βιταμίνης C της νιασιναμίδης και του τρανεξαμικού οξέος ενεργεί σε πολλά επίπεδα:

Αναστολή των ενζύμων μελανίνης (τυροσινάση, TRP-1 και TRP-2). Αναστολή της μεταφοράς των μελανοσωμάτων με έλεγχο της μελανοφιλίνης. Αναστολή της παραγωγής μελανίνης.

Η συνέργεια του υαλουρονικού οξέος, του DMAE, του  FGF και του οργανικού πυριτίου ενεργούν  στους ινοβλάστες για έντονο συσφικτικό αποτέλεσμα, για μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης. Μετά από λίγες εφαρμογές το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και με αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη χρήση του F-GLOW LIFT απαιτείται ταυτόχρονα και η εφαρμογή του Meso-shield 50 για μέγιστα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα.