Η Κρυολιπόλυση που εγγυάται τα αποτελέσματα

CRYOSLIM HYBRID®: ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑΤο CryoSlim Hybrid® είναι η νέα γενιά κρυολιπόλυσης για τη μείωση του λίπους μέσω της ψύξης.


Με την τεχνητή νοημοσύνη USER ASSIST®, το CryoSlim Hybrid® είναι η πρώτη συσκευή μείωσης του λίπους που εγγυάται στους ασθενείς τα αποτελέσματα έως 95%.


Οι κεφαλές Cryodes®, με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, παράγουν κλινικά αποτελέσματα καλύτερα από το μέσo όρο με υγιείς και ασφαλείς θεραπευτικές θερμοκρασίες.


Χωρίς αναλώσιμα – δυνατότητα ταυτόχρονων διαφορετικών θεραπειών  – Χωρίς να απαιτείτai η παρουσία του χειριστή

Το USER ASSIST  είναι μια  τεχνητή νοημοσύνη, η οποία αλληλοεπιδρά σε πραγματικό χρόνο με το σώμα του ασθενούς. Η ποσότητα του λίπους, η πυκνότητα του λίπους και η σύστασή του αναλύονται από το USER ASSIST®.

Αναλύει τα δεδομένα και προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους της κρυολιπόλυσης, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στα ανατομικά χαρακτηριστικά της, προς  θεραπείας  περιοχής .

Χάρη στη διαδραστικότητά του, το USER ASSIST® εξασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μέχρι και 95%.

Η CryoSlim Hybrid® και το σύστημα USER ASSIST® είναι οι μοναδικές τεχνολογίες αδυνατίσματος που μπορούν να εξασφαλίσουν αποτελέσματα για όλους τους ασθενείς.

USER ASSIST® –  Τεχνητή Νοημοσύνη

Το πρώτο αδυνατιστικό μηχάνημα που εξασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων για όλους τους ασθενείς.

Hybrid – Συνδυάζει τις τεχνολογίες Cryolipolysis + Shock Waves

ΩΟΕΙΔΗ CRYODES®: ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του ωοειδούς σχήματος των Cryode®Cryodes του CryoSlim Hybrid είναι αποκλειστικός και μοναδικός στον κόσμο.

Οι αυλακώσεις πάνω στην επιφάνεια επαφής της καμπυλωτής κεφαλής εξασφαλίζουν μια ομοιογενή διασπορά της αναρρόφησης στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό βοηθάει στο να πραγματοποιείται μια άνετη θεραπεία και να αποφεύγεται η δυσάρεστη αίσθηση στο δέρμα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Αυτό φαίνεται και στο δείκτη ικανοποίησης των ασθενών που αγγίζει το 93% και τη σύσταση της θεραπείας από τους ασθενείς που αγγίζει το 90%.*

Η αποδοτικότητά του, η οποία είναι καλύτερη από το μέσο όρο, οφείλεται και στο επιστημονικά κατοχυρωμένο σύστημα ψύξης του, που χρησιμοποιεί διπλάσια θερμικά μέρη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Οι κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας είναι συνεπώς υψηλές χάρη στην ομοιογένεια της ψύξης σε όλη την περιοχή της θεραπείας.
  • Adjadj L, SidAhmed-Mezi M, Mondoloni M, Meningaud JP, Hersant B. Assessment of the Efficacy of Cryolipolysis on Saddlebags: A Prospective Study of 53 Patients. Plast Reconstr Surg. 2017 Jul; 140 (1): 50-57.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SHOCK WAVES

Πιστόλι Κρουστικών Κυμάτων Αμφίδρομης Κίνησης AAMS.

Τα αποτελέσματα της μείωσης τους λίπους εξαρτώνται κυρίως από τη σύσταση του λίπους.

Τα κρουστικά κύματα χρησιμοποιούνται πριν από τη συνεδρία κρυολιπόλυσης για να διασπάσουν τις ινώσεις στο λίπος και να κάνουν το λίπος πιο ελαστικό.

Λόγω της μεγαλύτερης ελαστικότητας, η αναρρόφηση του λίπους είναι καλύτερη μέσα στο Cryode® (χειρολάβη CryoSlim®) με αποτέλεσμα τα βέλτιστα αποτελέσματα στη λιπόλυση.

Τα κρουστικά κύματα βελτιώνουν τα αποτελέσματα για όλους τους ασθενείς, ιδιαίτερα για ασθενείς που έχουν μικρές πιθανότητες να έχουν καλά αποτελέσματα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της κυτταρίτιδας.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ. ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι η καλύτερη τεχνική για τη μείωση του λίπους με μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα.

Εναλλακτική της λιποαναρρόφησης, η κρυολιπόλυση δρα  ακολουθώντας μια φυσική διαδικασία, η οποία στοχεύει τοπικά τα λιποκύτταρα

Ως αποθήκη λίπους, τα λιποκύτταρα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στο κρύο. Η έντονη ψύξη κρυσταλλώνει τα τριγλυκερίδια των λιποκυττάρων και οδηγεί στην προοδευτική εξάλειψή τους.

Τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται 3 εβδομάδες μετά τη συνεδρία. Η απώλεια βάρους συνεχίζεται 2 έως 3 μήνες μετά τις συνεδρίες όπου και σταθεροποιείται το σώμα στο νέο του, αδυνατισμένο, σχήμα.

Χωρίς επέμβαση και χωρίς πόνο, οι ασθενείς διατηρούν το συνηθισμένο τρόπο ζωής τους, τις επαγγελματικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες.

Η άθληση, η ισορροπημένη διατροφή και η ενυδάτωση ενισχύουν τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης.

ΤΟ CRYOSLIM HYBRID®

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Στα περισσότερα κλινικά στοιχεία αποδεικνύεται ότι η Cryolipolysis πετυχαίνει μείωση του όγκου λίπους από 15% έως 25% ανά συνεδρία.

Η CryoSlim Hybrid πετυχαίνει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, από 29% έως 39% μείωσης του λίπους ανά συνεδρία

*(κλινική μελέτη που διεξήχθη από το νοσοκομείο Henri Mondor στην Créteil – Pr. Jean-Paul Meningaud, Dr. Barbara Hersant και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Plastic and Reconstructive Surgery).
  • Adjadj L, SidAhmed-Mezi M, Mondoloni M, Meningaud JP, Hersant B. Assessment of the Efficacy of Cryolipolysis on Saddlebags: A Prospective Study of 53 Patients. Plast Reconstr Surg. 2017 Jul;140(1):50-57

Το υψηλό επίπεδο κλινικών αποτελεσμάτων που επιτυγχάνει η συσκευή αυτή, οφείλεται σε ένα αποκλειστικό κατοχυρωμένο σύστημα ψύξης που δημιουργεί ψύχος, διπλάσια πιο ισχυρό και ομοιόμορφο σε κάθε Cryode®.

Πριν τη θεραπεία

CRYOSLIM Hybrid®: ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Από 29% έως 39% μείωση του λίπους ανά συνεδρία
  • 93% των ασθενών είναι ικανοποιημένοι
  • 90% των ασθενών συνιστούν τη συνεδρία
  • Χωρίς πόνο

Μετά από 3 θεραπείες (ευγενική χορηγία της Unique Skin LTD Αγγλία)

Αυτές οι φωτογραφίες που λήφθηκαν από θερμική κάμερα (FLIR-360 T, υψηλής ανάλυσης) δείχνουν την ομοιογενή διασπορά του ψύχους και την αποτελεσματικότητα των Cryodes®.