ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Τα αντηλιακά προϊόντα HELIOSYS έχουν σχεδιαστεί για να μας προστατεύουν αποτελεσματικά από τις UV ακτίνες και τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

 

Ένας από τους σημαντικούς στόχους κατά την ανάπτυξη αυτών των προϊόντων ήταν η ποιότητα της υφής: η έρευνα και ο συνδυασμός γαλακτωματοποιητών και μαλακτικών ουσιών έχουν πράγματι επιτύχει μια εξαιρετικά ελαφριά υφή – προϊόντα που δεν αφήνουν ίχνη, απαλά που απλώνονται τέλεια στο δέρμα.

 

Εκτός από τα αντηλιακά φίλτρα, η ενσωμάτωση βασικών συστατικών όπως το έλαιο πανδάνου και η εκτοΐνη, ενισχύουν την αποτελεσματικότητα στη προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας και υποστηρίζουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες θερμοκρασίας και αλμυρότητας.

 

Τέλος, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Harmony Castle που ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες ανατολικές τάσεις, έχουμε ενσωματώσει πολλά δραστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συνθέσεις των προϊόντων φροντίδας, μετατρέποντας τα αντηλιακά μας σε γνήσια 360 μοιρών προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

 

κυρία συστατικά στην σειρά Heliosys