Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

md:complex Cell-Lipodrain Μεγιστοποίηση

Cell-Lipodrain

Συνοπτική περιγραφή

Mη παρεμβατική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την αναδιαμόρφωση του σώματος.

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγορά

» Add to my wishlist

md:complexTM Cell-Lipodrain, μια μη παρεμβατική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την αναδιαμόρφωση του σώματος.

 

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή επιπλοκή του δέρματος με την εμφάνιση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού στους μηρούς, τους γλουτούς και κάποιες φορές στην κάτω κοιλιακή χώρα στο 85-90% των γυναικών μετά την εφηβεία. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας οφείλεται κατά κύριο λόγο στο λιπώδη ιστό ο οποίος πιέζει τον συνδετικό ιστό του δέρματος.

Η δημιουργία της κυτταρίτιδας είναι μια αργή και σύνθετα πολυπαραγοντική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν η επιδερμίδα, το χόριο και ο λιπώδης ιστός. Η κυτταρίτιδα δε σχετίζεται μόνο με το λιπώδη ιστό αλλά εμπλέκονται το μικροκυκλοφοριακό σύστημα, το λεμφικό σύστημα και ο συνδετικός ιστός. Για αυτόν το λόγο απαιτείται ένας συνδυασμός διαφορετικών ενεργών συστατικών για να αντιμετωπιστούν οι παράγοντες που συμβάλουν στη δημιουργία της. Η στοχευμένη δράση στους μηχανισμούς της λιπογένεσης, της λιπόλυσης, της μικροκυκλοφορίας της αναδόμησης του συνδετικού ιστού μας εξασφαλίζει τη βάση ενός συνεργικού θεραπευτικού σχήματος.

  

Είναι δυνατόν να επιτύχουμε μακράς διάρκειας αποτελέσματα με την εφαρμογή του md:complexTM Cell-Lipodrain το οποίο αναδομεί τον αδύναμο συνδετικό ιστό, μειώνει το μέγεθος των λιποκυττάρων και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία. Το  md:complexTM Cell-Lipodrain εμπεριέχει δραστικά συστατικά όπως θεοφυλλίνη (Theophylline πολύ πιο ισχυρή από την καφεΐνη), Φωσφατιδυλχολίνη ( Phosphatidylcholine), δεοξυχολικό νάτριο (Sodium deoxycholate), καρνιτίνη (L-Carnitine), σεντέλα (Centella asiática), Ρούσκους ακουλεάτους ρίζωμα (Rizoma ruscus) και οργανικό πυρίτιο με συνεργική βιολογική δράση για την αντιμετώπιση των διαφορετικών παραγόντων που δημιουργούν την κυτταρίτιδα.

 

Δράση:

 

  • Συστατικά που ενεργοποιούν τη λιπόλυση και μειώνουν τη λιπογένηση. Μειώνουν τα τριγλυκερίδια στο λιπώδη ιστό, ενεργοποιούν το μεταβολισμό και αποτρέπουν τη σύνθεση τους. Μειώνουν το μέγεθος των λιποκυττάρων μειώνοντας έτσι την πίεση στον παρακείμενο συνδετικό ιστό, μειώνοντας την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

  

  • Συστατικά τα οποία αυξάνουν τη μικροαγγειακή κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση. Επαναφέρουν την μικροκυκλοφορία βοηθώντας τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου στους ιστούς. Βελτιώνουν τη λειτουργία των τριχοειδών αγγείων και μειώνουν την διαπερατότητά τους, επεναφέρουν τη λεμφική παροχέτευση βοηθώντας στην αποβολή των άχρηστων υλικών και των τοξινών, μειώνουν την κατακράτηση και την δημιουργία οιδήματος.

  • Συστατικά που επαναφέρουν τη φυσιολογική δομή του χόριου και του λιπώδους ιστού. Στοχεύοντας στη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βελτιώνουν την ελαστικότητα και ενεργοποιούν την αναδόμηση του εξωκυττάριου χώρου. Αναδομούν και προστατεύουν το συνδετικό ιστό και εμποδίζουν την καταστροφή και αποδόμηση του.

  • Συστατικά που εμποδίζουν τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Προστατεύουν το κολλαγόνο και τις ίνες ελαστίνης και αποτρέπουν την οξείδωση του δέρματος.


Σύνθεση:Theophylline + Phosphatidylcholine + Sodium deoxycholate + L-Carnitine + Centella asiática + Rizoma ruscus and Organic Silicon.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της APALIS BIOMEDICAL. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Nέα φιαλίδια μεσοθεραπείας από την md:ceuticals

Melanoceuticals, Hair-revit, Cell-Lipodrain.