Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-LIFT+ FACE Μεγιστοποίηση

F-LIFT+ FACE

Συνοπτική περιγραφή

Λίφτινγκ προσώπου για πελάτες άνω των 40 ετών. Μειώνει τις ρυτίδες & βελτιώνει τον όγκο του δέρματος.

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιγραφή:
Ένα μοναδικό προϊόν για μη χειρουργικό λίφτινγκ και αντιγήρανση. Διάφορα ενεργά συστατικά δρουν συνεργικά σε διάφορα επίπεδα του δέρματος για να βελτιώσουν τις λειτουργίες του και να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση. 4 βιομημιτικά πεπτίδια και 3 αυξητικοί παράγοντες (Fibroblast GF, Epidermal GF, Thioredoxin GF) σε υψηλή συγκέντρωση ενεργοποιούν το δέρμα (την ανάπτυξη των κυττάρων και το μεταβολισμό), προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνουν τις φλεγμονές, ελέγχουν τη μελάγχρωση και συσφίγγουν το δέρμα (πάνω από 50% μείωση των ρυτίδων σε 3 θεραπείες).
Η Carcinine είναι ένα πεπτιδικό συστατικό το οποίο προστατεύει στοιχεία του δέρματος, όπως το κολλαγόνο, από εξωτερικούς παράγοντες (UV, ελεύθερες ρίζες, στρες κ.λπ.) και διατηρεί τις μεταβολικές δραστηριότητες των εκτεθειμένων κυττάρων. Η Carcinine δρα με 4 διαφορετικούς τρόπους για ένα μέγιστο αποτέλεσμα: αντιοξείδωση, αντιστρες, αντιγλυκοζυλίωση, ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
Το Hexapeptide-10  είναι ένα συσφικτικό συστατικό το οποίο δρα τόσο στα κερατινοκύτταρα όσο και στους ινοβλάστες. Αυξάνει τη σύνθεση της λαμινίνης-5, α6-ιντεγκρίνης και των ημιδεσμοσωμάτων και έτσι ενισχύει τη χοριοεπιδερμική  σύνδεση. Με το πέρασμα των χρόνων η σύνδεση της επιδερμίδας με το χόριο μειώνεται με αποτέλεσμα τη μείωση της ελαστικότητας.
Το Hyaluronic acid 500k daltons εξασφαλίζει όγκο στο δέρμα, ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου. Ενισχύει την αναγέννηση της δομής του χορίου και την ελαστικότητα.

Ενεργά Συστατικά:

Hyaluronic acid, Hexapeptide-10, Carcinine, FGF growth factor, EGF growth factor, TRX growth factor, EDP3 biomimetic peptide, TGP2 biomimetic peptide.Πώς χρησιμοποιείται:
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλεκτροπόρωση, κλασματική μεσοθεραπεία και μεσοθεραπεία.
Περιοχές:
Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ.

 

 

 

 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ F-LIFT+ FACE

 

 

Το LIFT+ FACE είναι μια εξαιρετική σύνθεση για σύσφιγξη, lifting και χωρίς ατέλειες επιδερμίδα. Η σύνθεση περιέχει HA, NAG6P, πεπτίδια και αυξητικούς παράγοντες.

  

Hyaluronicacidlowmolecularweight: Το μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, 50.000 - 150.000 Daltons, είναι πανομοιότυπο με τα μόρια του δέρματος. Διεισδύει μέχρι το χόριο και ρυθμίζει την ενυδάτωση και αυξάνει τη σύσφιγξη. Μειώνει τη διαδερμική απώλεια της υγρασίας(TEWL), ενισχύει τους δεσμούς των κυττάρων, αυξάνει την ενυδάτωση στο χόριο και δραστηριοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου Ι.

 

Low-molecular-weight hyaluronic acid moisturizing test 

 

N-acetyl-glucosamine-6-phosphate: Ένα συμπυκνωμένο και φυσικό NAG6P, μια μοναδική πηγή των δομικών στοιχείων του δέρματος, το οποίο θρέφει τα κύτταρα του δέρματος, ενεργοποιεί την ανανέωσή τους και υποστηρίζει τη δημιουργία του υαλουρονικού οξέως και άλλων γλυκοζαμινογλυκανών (GAGs) σε επιδερμικό και χοριακό επίπεδο. Μια μοναδική τεχνολογία για βαθύ rejuvenation.

 

NAG6P EX VIVO Reorganization and restructuring of dermis epidermis jucntion after 10 days on humna skin 

 

 

Hexapeptide-10 (peptide): Αυτό το εξαπεπτίδιο μιμείται την αλληλουχία της λαμινίνης (laminin), εξασφαλίζοντας καλύτερη συνοχή των κυττάρων και παράλληλα βοηθάει στην καλύτερη αναπαραγωγή τους. Αυτό το φιλοσυσφικτικό συστατικό δρα τόσο στα κερατινοκύτταρα όσο και στους ινοβλάστες. Αυξάνει την παραγωγή της λαμινίνης-5 (laminin-5), της ιντεγκρίνης( integrin) και των ημιδεσμοσωμάτων (hemidesmosomes) ενισχύοντας τη χοριακο-επιδερμική σύνδεση.

 

HEXAPEPTIDE-10 

 

Carcinine 2HCL (peptide): Αυτό το μοναδικό συστατικό είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες.

Προστατευτική δράση: εξουδετερώνει την  πρωτεϊνική οξειδωτική διασύνδεση, ιδιαίτερα λόγω των υδροϋπεροξειδίων λιπαρού οξέως.

Επιδιορθωτική δράση: Μειώνει και αποτοξινώνει τα μεμβρανικά υδροϋπεροξείδια (αντίστροφη δράση)

 

CSRCININE Carcinine energizes the skin Carcinine stimulates collagen production

 

CG-bFGF (growthfactor):Αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση μέσω της δημιουργίας νέων κυττάρων του δέρματος και της δημιουργίας κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιταχύνει τη θεραπεία και αποκατάσταση των πληγών.

 

CG-βFGF GROWTH FACTOR 

 

CG-IGF1(growthfactor): Αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μέσω της αύξησης της παραγωγής των κυττάρων, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

 

CG-IGF1 GROWTH FACTOR 

 

CG-TRX (growthfactor):Ισχυρό αντιοξειδωτικό που μειώνει τις ελεύθερες ρίζες και εξασφαλίζει μια ορατή λάμψη και σύσφιγξη στην επιδερμίδα.

 

 CG-TRX GROWTH FACTOR

CG-EDP3 (biomimeticpeptide): Αντιγηραντικό βιομιμητικό πεπτίδιο το οποίο ρυθμίζει την κυτταρική ανάπτυξη και μετανάστευση. Αυξάνει την έκφραση του υαλουρονικού οξέως κατά 3 βαθμίδες και της φιμπρονεκτίνης κατά 1,3.

 

CG-EDP3 GROWTH FACTOR 1

 

CG-TGP2 (biomimeticpeptide): αντιμελαγχρωτικό βιομιμητικό πεπτίδιο το οποίο μειώνει τα επίπεδα του TRP1, της τυροσινάσης και του TRP2. Εμποδίζει τη μεταφορά των μελανοσωμάτων στα κερατινοκύτταρα. Καταστέλλει την παραγωγή των ενεργοποιημένων Tcellκαι εμποδίζει την έκφραση της TH1, τύπος «προφλεγμονώδους κυτοκίνης».

 

CG-TGP2 GROWTH FACTOR

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της APALIS BIOMEDICAL. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!