Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-EYE CONTOUR Μεγιστοποίηση

F-EYE CONTOUR

Συνοπτική περιγραφή

Θεραπεία για την περιοχή των ματιών που μειώνει τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες.

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιγραφή:
Τα ενεργά συστατικά του eye contour αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν όλα τα προβλήματα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών: σακούλες, μαύρους κύκλους, ρυτίδες, χαλάρωση και ξηρότητα. Δε χρειάζεται πια να ψάχνετε για καλύτερο προϊόν για τα μάτια. Τα πεπτίδια και το υαλουρονικό οξύ ενισχύουν τη σύσφιγξη, αυξάνουν την ενυδάτωση και μειώνουν τις ρυτίδες. Η καφεΐνη ενεργοποιεί τη μείωση των υγρών και των υπερμελαγχρώσεων που οφείλονται στο αίμα και είναι υπεύθυνες για το χρώμα των μαύρων κύκλων, μειώνει επίσης και την τοπική φλεγμονή. Το οργανικό πυρίτιο και η βιταμίνη C επαναφέρει το συνδετικό ιστό για καλύτερη σύσφιγξη της περιοχής. Ένα μοναδικό προϊόν, με συνδυασμό συστατικών για ένα φωτεινό βλέμμα.
Το πεπτίδιο Acetyl tetrapeptide-5 αντιμετωπίζει το μηχανισμό δημιουργίας οιδήματος και έχει αποσυμφορητική δράση, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος.
Το Hexapeptide-10 είναι ένα συσφικτικό συστατικό το οποίο έχει διπλή κυτταρική δράση τόσο στα κερατινοκύτταρα, όσο και στους ινοβλάστες. Αυξάνει τη σύνθεση της λαμινίνης 5, της 16-ιντεγκρίνης και των ημιδεσμοσωμάτων, ενισχύοντας τη χοριο-επιδερμική σύνδεση. Με τα χρόνια η σύνδεση μεταξύ του χορίου και της επιδερμίδας μειώνεται με αποτέλεσμα τη μείωση τις ελαστικότητας του δέρματος.   

Ενεργα Συστατικά:

Hexapeptide-10, caffeine, vitamin C,  acetyl Tetrapeptide-5, hyaluronic acid, organic silica.

Πώς χρησιμοποιείται:
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλεκτροπόρωση, κλασματική μεσοθεραπεία και μεσοθεραπεία.

Περιοχές:
Περιοχή των ματιών.

 

 

ba-eye

 

F-EYE CONTOUR 1

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!