Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

SALICYLIC 10% Μεγιστοποίηση

SALICYLIC 10%

Συνοπτική περιγραφή

Σαλικυλικό οξύ 10%

Περισσότερες λεπτομέρειες

SALICYLIC 10%

Γενικές Πληροφορίες για το Σαλικυλικό Οξύ

To Σαλικυλικό οξύ είναι ένα βητα-υδροξυοξύ (BHA) με κερατολυτικές, κωμολυτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Διασπά τους δεσμούς των κερατινοκυττάρων, προκαλώντας απόπτωση των νεκρών και κατεστραμμένων κυττάρων, την ελεγχόμενη καταστροφή των στρωμάτων της επιδερμίδας και τη μεταγενέστερη ανανέωση του δέρματος.

Με τις κερατολυτικές, βακτηριοκτόνες, στυπτικές και μυκητοκτόνες του ιδιότητες, έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της ακμής, αντιμετωπίζοντας όλους τους ακνεϊκούς παράγοντες (στίγματα, βακτήρια και φλεγμονή), στοχεύοντας κάθε στάδιο μεμονωμένα.

Βοηθάει επίσης στον έλεγχο της διαδικασίας της κερατινοποίησης μειώνοντας τα προβλήματα που προέρχονται από τη υπερκερατινοποίηση. Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και έχει πολύ καλές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, των ατελειών του δέρματος και της υπερμελάγχρωσης,  βελτιώνοντας την υφή και την λάμψη του δέρματος, χωρίς ερεθισμούς που σχετίζονται με τα άλφα  υδροξέα, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του.

 

Salicylic 10%

 

Το Salicylic 10% ενδείκνυται για ευαίσθητα δέρματα, ήπια προβλήματα και για την προετοιμασία του δέρματος πριν από άλλες αισθητικές θεραπείες.

Ενδείκνυται επίσης για την υπερκεράτωση και τη σμηγματόρροια. Είναι κατάλληλο για την πλάτη, τα γόνατα και αγκώνες. Το σαλικυλικό οξύ διασπά τους δεσμούς των κερατινοκυττάρων στην κεράτινη στοιβάδα και είναι πολύ ανεκτό από τα υποκείμενα κύτταρα χωρίς κερατίνη.

 

Δράση: Κερατολυτική, αντιβακτηριακή, λευκαντική, αντιοξειδωτική, αναπλαστική, αντιφλεγμονώδη

 

Ενδείξεις: Φώτο και χρόνο γήρανση, φλεγμονώδης και μη φλεγμονώδης ακμή, υπερμελαγχρώσεις, ροδόχρου νόσος, ουλές, χλόασμα, lentigo senili, λεπτές γραμμές, επιφανειακές ρυτίδες.

 

Χαρακτηριστικά: Φωτοευαισθητοποιητής, δυνατό κερατολυτικό, λιπόφιλο, επιφανειακό ώς μεσαίο πήλινγκ


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!