Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

Hyaluronic carboxy neutralizer Μεγιστοποίηση

Hyaluronic carboxy neutralizer

Συνοπτική περιγραφή

Απανεργοποιητής πήλινγκ με carboxy therapy

Περισσότερες λεπτομέρειες

Hyaluronic carboxy neutralizer

 

Ενδείξεις

- Απενεργοποιεί τα ελεύθερα οξέα των πήλινγκς

- Αυξάνει την οξυγόνωση του δέρματος μέσω της carboxy therapy

 

Κύρια συστατικά

- Διττανθρακικό νάτριο

 pH=8,5

 

Αλκαλική λοσιόν με διττανθρακικό νάτριο και υαλουρονικό οξύ για την απενεργοποίηση των AHA και PHA πήλινγκς. Τα περισσότερα από τα πήλινγκς χρειάζεται να απενεργοποιηθούνε, αν και τα περισσότερα από τα οξέα απενεργοποιούνται από τις πρωτεΐνες, συνεχίζουν να  υπάρχουν εναπομείναντα ελεύθερα οξέα.

 Η απενεργοποίηση επίσης αποτρέπει τη βαθιά διείσδυση των πήλινγκς στην επιδερμίδα. Έχουμε δημιουργήσει έναν τζελ καρβονικού εξουδετεροποιητή ο οποίος περιέχει διττανθρακικό νάτριο και ο οποίος μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στο πρόσωπο για να σταματήσει τη δράση των πήλινγκ. Με την επαφή του με τα ελεύθερα οξέα, η απενεργοποιητική αντίδραση απελευθερώνει CO2 στο δέρμα και ο οργανισμός αντιδρά με έντονη δερματική οξυγόνωση (bohr effect). Μια μεγάλη συγκέντρωση  CO2 στο δέρμα έχει ως αποτέλεσμα οι πρωτεΐνες αιμογλοβίνης να ελευθερώνουν μεγάλη ποσότητα οξυγόνου κάνοντάς το βιοδιαθέσιμο για τα κύτταρα.  Το Hyaluronic carboxy neutralizer επιτρέπει μεγάλης διάρκειας καρβονική αντίδραση.

 

Τρόπος χρήσης:

Προστατέψτε τα μάτια και εφαρμόστε το carboxy neutralizer στο δέρμα. Μετά από 2 λεπτά το πρόσωπο καθαρίζεται με άφθονο κρύο νερό. Μην απομακρύνετε  τον απενεργοποιητή με ζεστό ή καυτό νερό για να αποφύγετε τους ερεθισμούς που μπορεί να δημιουργηθούν  από χημικές αντιδράσεις των συστατικών σε μεγάλες θερμοκρασίες. Στη συνέχεια μπορείτε να αφαιρέσετε απαλά την υγρασία από το πρόσωπο με μια πετσέτα.

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!