Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

Enzyme powder cleanse & peel Μεγιστοποίηση

Enzyme powder cleanse & peel

Συνοπτική περιγραφή

Καθαριστικό με ένζυμα σε σκόνη

Περισσότερες λεπτομέρειες

Enzyme powder cleanse & peel

 

Ενδείξεις

- Απολεπίζει ήπια

- Απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους

- Μειώνει την υπερμελάγχρωση και φωτίζει το δέρμα

- Βελτιώνει την απαλότητα και την υφή του δέρματος

- Ενυδατώνει και φρεσκάρει

- Καθαρίζει το δέρμα

 

Κύρια συστατικά

- Παπάγια

 pH=4

 

Η αφρώδης σκόνη προσώπου είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά του και θα πρέπει να το δοκιμάσετε και για πολλούς άλλους λόγους. Εκτός από το μοναδικό οικολογικό προφίλ του, είναι χωρίς συντηρητικά,  Θειικά και PEG και θα φροντίσει το δέρμα σας όπως κανένα άλλο καθαριστικό.

Η σκόνη μεταμορφώνεται σε έναν πλούσιο κρεμώδη αφρό στα χέρια. Προσφέρει έναν μοναδικό καθαρισμό και απολέπιση που θα αφήσει το δέρμα απαλό σαν μετάξι. Το μοναδικό αυτό καθαριστικό ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος από το λιπαρό μέχρι το πολύ ευαίσθητο, λόγω της απαλότητας και της σύνθεσής του που σέβεται την ισορροπία του δέρματος.

Ένα πολύ αποτελεσματικό, βασισμένο σε βότανα, απολεπιστικό, χωρίς «σκληρά» για το δέρμα συστατικά. Τα φυσικά ένζυμα παπάγιας δουλεύουν για να μειώσουν την ξηρότητα, τη θαμπάδα και τις τοξίνες και για να αποκαλύψουν μια απαλή και ομοιόμορφη επιδερμίδα.  Βελτιώνει επίσης τη διείσδυση προϊόντων που θα ακολουθήσουν μέσα από την απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων.

 

Τρόπος χρήσης:

Υγράνετε και τα δύο χέρια και αφήστε να πέσει στο χέρι σας μια ποσότητα ίση με ένα φουντούκι. Τρίψτε τα χέρια μεταξύ τους για να μετατρέψετε τη σκόνη σε κρεμώδη αφρό. Κάντε ήπιο μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό για 30-60 δευτερόλεπτα. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και στεγνώστε με μια μαλακή πετσέτα.


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!