Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-HAIR MEN Μεγιστοποίηση

F-HAIR MEN

Συνοπτική περιγραφή

Ανδρογενετική αλωπεκία και ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής.

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιγραφή:
Η αλωπεκία είναι μία συνηθισμένη πάθηση που επηρεάζει τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες. Η πιο συνηθισμένη  μορφή  είναι  η  ανδρογενής  αλωπεκία ,  η  οποία  αντιπροσωπεύει  το  95% των περιπτώσεων. Το τριχωτό της κεφαλής είναι πιο πολύπλοκο από ότι φαίνεται. Αποτελείται από δύο δομές: το στέλεχος της τρίχας και τον θύλακα της τρίχας. Στη βάση του θύλακα είναι η θηλή και το ECM. Καθώς τα κύτταρα της θηλής και του ECM αναπτύσσονται, ωθούν τα προηγούμενα κύτταρα προς τα πάνω για τη δημιουργία της τρίχας. Η θηλή της τρίχας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη χόριο-επιδερμική αλληλεπίδραση και είναι μεγάλης σπουδαιότητας για τη δημιουργία της τρίχας και για τον κύκλο ανάπτυξής της.
Το F-HAIR MEN αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αλωπεκία με ένα εξαιρετικό συνδυασμό από πεπτίδια, αυξητικούς παράγοντες, οργανικό πυρίτιο, πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ. Διατηρεί τη δράση των βλαστοκυττάρων των τριχοθυλακίων (HFSC), ρυθμίζει την DHT μέσω αναστολής δραστηριότητας της αναγωγάσης 5-α, διεγείρει την ανανέωση της ECM, συνθέτει πρωτεΐνες αγκίστρωσης και μειώνει τις προ-φλεγμονώδεις κυτοκίνες.To acetyl tetrapeptide-3 είναι ένα καινοτόμο συστατικό που συνδυάζει ένα πατενταρισμένο βιομημιτικό πεπτίδιο τεσσάρων αμινοξέων με εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού πλούσιο σε Βιοχανίνη Α. Η αποτελεσματικότητά τους βασίζεται στη συνδυασμένη δράση των δύο συστατικών του, επιτρέποντας την άμεση δράση στην DHT, αποτρέποντας τη μείωση του χρόνου του κύκλου της τρίχας και τη συρρίκνωση των θυλάκων της τρίχας, βελτιώνοντας τις πρωτεΐνες ECM στο δέρμα που περιβάλλει το βολβό των τριχών για καλύτερη αγκίστρωσή τους στο δέρμα. Αποτρέπει επίσης τη φλεγμονή που συντελεί στην απώλεια μαλλιών.

Ενεργά Συστατικά:

Hyaluronic acid, D-panthenol, melilot extract, carnosine, organic silica, acetyl tetrapeptide-3, copper peptide, IDP2 peptide, VEGF growth factor, FGF growth factor.

Πώς χρησιμοποιείται:
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλεκτροπόρωση, κλασματική μεσοθεραπεία και μεσοθεραπεία.

 

Περιοχές: Τριχωτό κεφαλής.

 

 

Μελέτες δείχνουν ότι το Acetyl tetrapeptide-3 είναι 3 φορές πιο αποτελεσματικό από το Minoxidil®.

 f-hair men

 

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!