Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

HYALURONIC CRYO-MASK Μεγιστοποίηση

HYALURONIC CRYO-MASK

Συνοπτική περιγραφή

Αντιγηραντική και αντιρυτιδική κρυο-μάσκα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Hyaluronic cryo-mask

Αντιγηραντική και αντιρυτιδική κρυο-μάσκα

Low molecular weight hyaluronic acid

 

Περιγραφή:

Σύνθεση με υαλουρονικό οξύ που προέρχεται από την αισθητική ιατρική  για μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση και μείωση των ρυτίδων. Μια μοναδική και αναζωογονητική υφή που προσδίδει απαλότητα στο δέρμα.

Η cryo-mask εμπεριέχει τεχνολογία που ψύχει το δέρμα και μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του δέρματος μέχρι 2 βαθμούς μετά την εφαρμογή.

Η σύνθεση προσφέρει υψηλή ενυδάτωση καθώς περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Το μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, που προέρχεται από την αισθητική ιατρική, μπορεί να διεισδύσει βαθιά στην επιδερμίδα σε σχέση με άλλους τύπους υαλουρονικού οξέος.  Συμπεριφέρεται όπως ένα σφουγγάρι και δεσμεύει μεγάλη ποσότητα νερού για να εξασφαλίσει ενυδάτωση και γέμισμα των ρυτίδων. Το υαλουρονικό οξύ επίσης ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση και την έλλειψη σφριγηλότητας.

 

Τρόπος χρήσης:

Πλύνετε τα χέρια σας πριν την εφαρμογή της μάσκας. Με ένα πινέλο ή τα δάχτυλα απλώστε ένα πλούσιο στρώμα από τη μάσκα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αφήστε την για 10 λεπτά και αφαιρέστε ότι απέμεινε με ένα στεγνό  βαμβακερό pad. Μην εφαρμόζετε τη μάσκα στα βλέφαρα.

 

Περιοχή: Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!