Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-HA+ volume & lines Μεγιστοποίηση

F-HA+ volume & lines

Συνοπτική περιγραφή

Skin Booster με μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ για όγκο & βαθιές ρυτίδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

F-HA+ volume & lines

 

Όγκος & βαθιές ρυτίδες.

 

High molecular weight hyaluronic acid 20 mg/ml

 

 

Περιγραφή:

Tα υψηλότερα δυνατά πρότυπα αποτελεσματικότητας, διάρκειας, ασφάλειας και καινοτομίας, χάρη στην εμπειρία, τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και επιστημονική δεινότητα του υψηλά εξειδικευμένου προσωπικού. Το F-HA+ volume & lines είναι ένα δερματικό εμφυτευμα το οποίο παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας διαδικασίες παρασκευής μεγάλου μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέος. Το F-HA+ volume & lines DEEP είναι ιατροτεχνολογικό υλικό(medical device) με πιστοποίηση CE0373, και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία. Το F-HA+ volume & lines έχει υψηλή ανεκτικότητα και είναι απολύτως ανώδυνο στην έγχυση. Σχεδόν δεν περιέχει ενδοτοξίνες, καθώς το υαλουρονικό οξύ παράγεται από τη βιοζύμωση ενός βακτηριακού στελέχους, μη παθογόνου για τον άνθρωπο. Το F-HA+ έχει μεγαλύτερου μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ σε σχέση με άλλα προϊόντα στην αγορά και η αποτελεσματικότητά του είναι άμεσα ορατή με την πρώτη εφαρμογή και διατηρείται μέχρι και 3 μήνες.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η καινοτόμος διαδικασία παραγωγής με πιστοποίηση CE εγγυάται την αποστείρωση του F-HA+ χάρη σε μια εντελώς άσηπτη διαδικασία. Αυτό αποτρέπει το υαλουρονικό οξύ να υποστεί μια αναπόφευκτη διεργασία μερικής αλλοίωσης, που προκαλείται από την παραδοσιακή διαδικασία αποστείρωσης με θερμότητα. Αντ’ αυτού, το προϊόν μας είναι πιο σταθερό, διατηρώντας τα φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά του δραστικού συστατικού, με αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο.

 

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ

Το υαλουρονικό οξύ στο F-HA+ προέρχεται από μια πατενταρισμένη μέθοδο η οποία βασίζεται στη

βιοζύμωση ενός βακτηριακού στελέχους, μη παθογόνου για τον άνθρωπο.

 

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η μεγάλη καθαρότητα και η πολύ χαμηλή συγκέντρωση των νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών, όπως

επίσης και τα χαμηλά επίπεδα βακτηριακής ενδοτοξίνης <0,2 EU/ml (πολύ χαμηλότερα από τα όρια που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία για τα ενέσιμα προϊόντα) εξασφαλίζουν τη μέγιστη μείωση των αντιδράσεων υπερευαισθησίας.

 

Περιοχή: Πρόσωπο

 

Συχνότητα θεραπειών: 1 θεραπεία κάθε 3-4 μήνες.


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!