Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

Σεμινάριο PRP Μεγιστοποίηση

Σεμινάριο PRP

Συνοπτική περιγραφή

Αισθητικές θεραπείες με PRP & PRF

Περισσότερες λεπτομέρειες

PRP

 Αυτόλογη Mεσοθεραπεία

PRP(Platelet Rich Plasma) & PRF(Platelet Rich Fibrin)

Με την εμπειρία και τη γνώση των Masters of Aesthetic Medicine

 

H θεραπεία με PRP μετά από τα πολύ καλά αποτέλεσμα στην ιατρική πέρασε στην αισθητική ιατρική. Η αξία της θεραπείας PRP έχει πια αναγνωριστεί και μαζί με την ετερόλογη, η αυτόλογη μεσοθεραπεία με PRP & PRF κατατάσσεται στις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες.

Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία, παίρνουμε αίμα από τον ασθενή και απομονώνουμε το PRP ή το PRF το οποίο και διεισδύουμε στο δέρμα με διάφορες ενέσιμες και μη τεχνικές. Το PRP πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες (κατά κύριο λόγο αναπλαστικές πρωτεΐνες) αναζωογονεί και αναπλάθει τους ιστούς. Στην μεσοθεραπεία ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες, τους μηχανισμούς άμυνας, αποκατάστασης και προστασίας και προσφέρουμε αντιφλεγμονώδη δράση.

Σημαντικό ρόλο στη δημιουργία πλούσιου PRP σε αυξητικούς παράγοντες και κατά συνέπεια στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας, παίζουν τα πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν. Στην αισθητική ιατρική συναντά κανείς πλήθος πρωτοκόλλων και διαφορετικών απόψεων όσον αφορά το χρόνο φυγοκέντρισης, τη χρήση αντιπηκτικών και ενεργοποιητών αλλά και άλλων παραγόντων της διαδικασίας με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση για το ποια είναι η σωστή διαδικασία συγκέντρωσης υγιών και σε μεγάλο αριθμό αιμοπεταλίων.

Η εταιρεία μας έχει την τιμή να συνεργάζεται με τον Dr. Παναγιώτη Μανωλόπουλο που διεξάγει εργαστηριακή έρευνα για τη δημιουργία αποτελεσματικών και τεκμηριωμένων πρωτοκόλλων.  

 

Στο σεμινάριο «αυτόλογης μεσοθεραπείας» ο εκπαιδευόμενος θα διδαχτεί:

  • -Πρωτόκολλα παραγωγής PRP & PRF (χρόνοι φυγοκέντρισης, χρήση ή μη αντιπηκτικών, τρόποι  ενεργοποίησης)
  • -Αισθητικές θεραπείες με PRP & PRF (ανάπλαση, αναζωόγονηση, ουλές, ακμή, ροδόχρους, μαλλιά κλπ)
  • -Συνδυασμός αυτόλογων παραγόντων και ετερόλογων συστατικών μεσοθεραπείας στην ίδια συνεδρία (έτοιμα πρωτόκολλα μετά από έρευνα)
  • -Συνδυασμός αυτόλογης μεσοθεραπείας με άλλες θεραπείες αισθητικής και αισθητικής ιατρικής
  • -Αποτελεσματικοί τρόποι διείσδυσης στους στοχευόμενους ιστούς σε συσχέτιση με τα επιθυμητά αποτελέσματα (ενέσιμες τεχνικές, microneedling, ηλεκτροπόρωση, plasma poration)
  • -Κατασκευή εξατομικευμένων κρεμών με παράγοντες από το αίμα
  • -Αιτιολογική αναγνώριση των αναγκών
  • -Ενδείξεις και Αντενδείξεις
  • -Πρακτική εξάσκησή

 

Ο κάθε εκπαιδευόμενος θα κάνει πρακτική εξάσκηση σε πραγματικό περιστατικό και θα του δοθεί έντυπο υλικό από την θεωρία της εκπαίδευσης και πιστοποιητικό παρακολούθησης (Certificate of Attendance). Παράλληλα εντάσσεται στην ομάδα των Masters of Aesthetic Medicine όπου και του παρέχεται επιπλέον ενημέρωση και γνώση.

 Ο Παναγιώτης Μανωλόπουλος είναι Βιοιατρός, διδάκτωρ καρδιαγγειακής. Σπούδασε στην Μεγάλη Βρετανία, όπου στο Μάντσεστερ έκανε το προπτυχιακό του στην Βιοιατρική και το μεταπτυχιακό του στην μυϊκή φυσιολογία. Στην συνέχεια δέχτηκε πλήρη υποτροφία για την ολοκλήρωση διδακτορικής εργασίας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νότινγκχαμ ‘Queens Medical Center’ του Πανεπιστήμιου του Νότινγκχαμ. Εκεί έγινε μέλος μιας από τις καλύτερες ερευνητικές ομάδες του κόσμου στην θρόμβωση και την αιμόσταση κάτω από την εποπτεία του Stan Heptinstal, στο τμήμα της καρδιαγγειακής. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το διδακτορικό του, όπως και δημοσίευσε και αρκετά άρθρα σε διακεκριμένα επιστημονικά περιοδικά και παρουσίασε την δουλειά του σε διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια. Η ερευνητική εργασία του επικεντρώθηκε κυρίως στην λειτουργία και δράση των αιμοπεταλίων, όπως και στην ανακάλυψη και ανάπτυξη αντί-αιμοπεταλιακών παραγόντων, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες. Συνέχισε την εργασία του στο τμήμα ως ερευνητικός σύμβουλος μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εδώ συνέχισε την κλινική εργασία όπως και την διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώρα είναι επιστημονικός συνεργάτης- υπεύθυνος στο Διαγνωστικό Πολυιατρείο Π.Φαληρέας στην Καλαμάτα, και συνεχίζει την δράση του στην εξέλιξη των εφαρμογών και της χρήσης του PRP αρχικά στην αποκατάσταση μυών και τενόντων (ομιλητής σε πανευρωπαϊκό συνέδριο) και τώρα στο κομμάτι της αισθητικής ιατρικής.

 Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα σεμινάρια μας παρακαλούμε κάντε κλικ στην ΑΙΤΗΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!