Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

HYALURONIC PEEL Μεγιστοποίηση

HYALURONIC PEEL

Συνοπτική περιγραφή

Χημικό και ενζυμικό πήλινγκ για την προετοιμασία του δέρματος πριν από επαγγελματικές θεραπείες.

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιγραφή:
Για να βελτιώσουμε τις θεραπείες με ηλεκτροπόρωση και μικροβελόνες δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο πήλινγκ. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει στη διείσδυση των μεσοθεραπευτικών προϊόντων. Το hyaluronic peel συνδυάζει γλυκονολακτόνη και ένζυμα για μια συνεργιστική δράση απολέπισης με υαλουρονικό οξύ για να “στεγνώνει” αργά και να δρα πιο αποτελεσματικά.
Τα πολυδροξυοξέα έχουν σημαντική μάζα και μεγάλο μοριακό βάρος με αποτέλεσμα να διεισδύουν αργά στο δέρμα. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται ήπια, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς. Η γλυκονολακτόνη είναι επίσης ένα φυσικό αντιοξειδωτικό με την ίδια αποτελεσματικότητα με τη βιταμίνη C και τη βιταμίνη Ε. Επίσης μπλοκάρει τη σύνθεση της pro-interleukin-1 ή οποία είναι υπεύθυνη για την φλεγμονή. Η ικανότητα της γλυκονολακτόνης να μεταφέρει μόρια νερού παίζει ένα επίσης σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση. Τα μόρια νερού, προκαλούν μείωση της συγκέντρωσης των ιόντων ασβεστίου στην κοκκώδη στοιβάδα με αποτέλεσμα να αποστέλλεται μήνυμα στο σώμα για να τη σύνθεση των λιπιδίων στα κερατινοκύτταρα.

Ενεργά Συσταικά:

Hyaluronic acid, gluconolactone and enzymes.


Πώς χρησιμοποιείται:
Εφαρμόστε το προϊόν με ένα πινέλο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και απομακρύντε το με ένα βρεγμένο pads.

Περιοχή: Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια.


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!