Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-MUSCLE FACTOR Μεγιστοποίηση

F-MUSCLE FACTOR

Συνοπτική περιγραφή

Αύξηση της μάζας των μυών

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

F-MUSCLE FACTOR

Αύξηση του όγκου των μυών

Γράμμωση μυών

 

Περιγραφή
Πρόκειται για μια καινοτόμo ιδέα στο χώρο της μεσοθεραπείας, η οποία ανοίγει νέες προοπτικές στον ανδρικό και όχι μόνο πληθυσμό, για τη βελτίωση του όγκου και τη διασαφήνιση των μυών με ασφαλή και φυσικά συστατικά. Το F-Muscle Factor εμπεριέχει βασικά συστατικά για την αύξηση της μάζας των μυών μέσω της αύξησης των επιπέδων της τεστοστερόνης. Το D-ασπαρτικό οξύ δρα ενεργώντας άμεσα στην υπόφυση, προκαλώντας αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης ή LH. Αυτή η ίδια ορμόνη υποστηρίζει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης.  Η Β6 βιταμίνη υποστηρίζει τη μετατροπή του γλυκογόνου σε γλυκόζη για ενέργεια. Στο ορμονικό επίπεδο, συμμετέχει στο μετασχηματισμό της τρυπτοφάνης (ένα αμινοξύ) σε σεροτονίνη, για τη ρύθμιση της διάθεσης. Επιτρέπει επίσης την καλύτερη οξυγόνωση του αίματος.
Το μαγνήσιο βοηθά  στη σταθεροποίηση του ασβεστίου στη δομή των οστών, συμμετέχει στην παραγωγή ενέργειας, την ορμονική δραστηριότητα, την ανάπτυξη, τη σύνθεση πρωτεϊνών και επίσης στις μυϊκές συστολές.
Ο ψευδάργυρος, λόγω της επίδρασής του στην υπόφυση, προάγει επίσης την έκκριση ορμονών, οι οποίες στη συνέχεια αντιδρούν με την ορμόνη απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης, δρώντας στα κύτταρα του Leydig στους όρχεις, καταλήγοντας στη μετατροπή της χοληστερόλης σε τεστοστερόνη.

Ενεργά Συστατικά:

L-glutamine, L-carnitine, taurine, D-aspartic acid, vitamin B6, zinc, magnesium, pyruvic acid, plankton, extract.

Πώς χρησιμοποιείται;
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεσοθεραπεία.

Περιοχές: Σώμα.

 

 

 

Σχετικά προϊόντα: F-MUSCLE FIT


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!