Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

pure skin peel Μεγιστοποίηση

pure skin peel

Συνοπτική περιγραφή

Επαγγελματικό χημικό πήλινγκ για την ακμή και τα λιπαρά δέρματα. 70ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Pure skin peel

 

Ενδείξεις

- Λιπαρό δέρμα 

– Διευρυμένοι πόροι

- Ακμή

- Ροδόχρους

- Θυλακίτιδα

- Σμηγματόρροια 

 

Κύρια συστατικά

- Σαλικυλικό οξύ

- Μανδελικό οξύ

- Γλυκονολακτόνη

- Φυτικά εκχυλίσματα

- Γαλακτικό νάτριο

 

27% οξέα

pH=2,5

 

Επιφανειακό πήλινγκ για την ακμή και τα λιπαρά δέρματα. Αυτή η επαγγελματική θεραπεία συνδυάζει πολλών ειδών οξέα (AHA, BHA, & PHA) και σε μεγάλη περιεκτικότητα φυσικά εκχυλίσματα. Ενσωματώνει το αποκλειστικό μας σύστημα διείσδυσης dmks, που προσφέρει:  ανεκτικότητα κατά την εφαρμογή, υψηλή διείσδυση ελεύθερων οξέων, ελάχιστο ερεθισμό και ερυθρότητα.

 

Συνέργεια οξέων και φυσικών εκχυλισμάτων για τη θεραπεία προβλημάτων που δημιουργούνται από τη λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα και τους διευρυμένους πόρους. Η εφαρμογή του pure skin peel βελτιώνει την επιδερμική δομή, την υφή και τη χροιά του δέρματος. Το σαλικυλικό οξύ έχει μια ισχυρή αντισηπτική δράση και αποδεδειγμένες  καθαριστικές ιδιότητες. Ομαλοποιεί τη λειτουργία του σμηγματογόνου αδένα και μειώνει τους διευρυμένους πόρους. Δουλεύει συνεργικά με το μανδελικό οξύ και τη γλυκονολακτόνη που είναι επίσης αντιβακτηριακή. Λόγω του μεγάλου μοριακού τους βάρους η διείσδυση στην επιδερερμίδα είναι μειωμένη, ενεργώντας στην επιφάνεια του δέρματος βοηθώντας στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος.

Η σύνθεσή του αποτελείται, επίσης, από διάφορα φυσικά εκχυλίσματα μεταξύ των οποίων Glycyrrhiza glabra (γλυκόριζα), Artemisia montana(αρτεμισία), Gingko biloba, Centella asiatica, Vaccinium corymbosum (μύρτιλλα), και Rosa canina oil (τριανταφυλλιά). Τα εκχυλίσματα αυτά έχουν πολλαπλές δράσεις όπως αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και καταπραϋντική.  Προσδίδει απαλότητα στο τραχύ δέρμα, ενισχύοντας το διαδερμικό φραγμό και αποκαθιστώντας φυσικά την υγεία του δέρματος. Ανακουφίζει και ηρεμεί το δέρμα, μειώνοντας τα προβλήματα της υπερευαισθησίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε νεαρά λιπαρά δέρματα με σοβαρά προβλήματα όπως και σε ώριμα δέρματα.

Κατηγοριοποίηση πήλινγκ: Επιφανειακό

 

Τύπος δέρματος: Όλοι οι τύποι δέρματος με φωτότυπο από I έως VI.

 

Υφή: Υδάτινο διάλυμα: το βάθος δράσης του πήλινγκ σχετίζεται με τον αριθμό των στρώσεων που θα  εφαρμοστούν.

 

Τρόπος χρήσης: Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο πρωτοκόλλων

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!