Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

ferulic peptide peel Μεγιστοποίηση

ferulic peptide peel

Συνοπτική περιγραφή

Επαγγελματικό χημικό πήλινγκ 50ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγορά

» Add to my wishlist

Περιγραφή:

Μία εκλεπτυσμένη, επιφανειακού βάθους, δραστική  θεραπεία που αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση και τη γήρανση.  Το φερουλικό οξύ συνδυάζεται με το γαλακτικό οξύ για τις κερατολυτικές ιδιότητες, το πεπτίδιο juvelen για την προστασία του DNA και λιποπεπτίδια για τη μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων. Λόγω της σύνθεσης του προϊόντος η βασική ένδειξή του είναι η φωτογήρανση με οφέλη  και στο μέλασμα.

Μπορεί να μειώσει τα σημάδια της φωτογήρανσης, όπως λεπτές ρυτίδες, να δώσει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, μειώνοντας την υπερμελάγχρωση, και να επαναφέρει τη λάμψη στο δέρμα μέσω της ενεργοποίησης της κυτταρικής ανανέωσης.

Η γενική εικόνα τη υφής του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά και παράλληλα η θεραπεία προσφέρει ενυδάτωση μέσα από την αύξηση των λιπιδίων στο δέρμα για την αποφυγή της διαδερμικής απώλειας της υγρασίας. Η θεραπεία μειώνει την υπερπαραγωγή σμήγματος και μειώνει τους διευρυμένους πόρους. Το πήλινγκ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία του δέρματος για άλλες αισθητικές θεραπείες. Το Ferulic Peel είναι ένα πολύ δραστικό και ασφαλές πήλινγκ. Μετά την πρώτη θεραπεία ο ασθενής αναφέρει ότι αισθάνεται το δέρμα απαλό και σφριγηλό και παράλληλα λαμπερό με νεανική όψη. Δίνει άμεσα αποτελέσματα στη βελτίωση του χρώματος του δέρματος, κάνοντας το συγκεκριμένο πήλινγκ ένα από τα πιο πολύτιμα και αποτελεσματικά προϊόντα για τους πελάτες και τους επαγγελματίες.

 

Κατηγοριοποίηση πήλινγκ:

Πολύ επιφανειακό έως επιφανειακό (επιφέρει καταστροφή της κεράτινης στοιβάδας και μέρους της επιδερμίδας)

Το βάθος του πήλινγκ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η σωστή γνώση των συστατικών, τα χαρακτηριστικά του δέρματος (φωτότυπος, πάχος, εθνικά χαρακτηριστικά, υπερευαισθησία …), η σύνθεση του κάθε υλικού (περιεκτικότητα, pH), ο χρόνος επαφής με το δέρμα και οι στρώσεις που θα εφαρμοστούν.

 

Υφή:

Αλκοολούχο διάλυμα: το βάθος δράσης του πήλινγκ σχετίζεται με την ποσότητα που εφαρμόζεται στις στρώσεις. Περιμένετε 3 λεπτά μεταξύ των στρώσεων. Μην αφήνετε το πήλινγκ να στεγνώσει ανάμεσα στις στρώσεις. Μέγιστος αριθμός στρώσεων 2.

 

Ενδείξεις:

- Φωτογήρανση

- Ρυτίδες και χαλάρωση.

- Προβλήματα λιπαρότητας.

- Ακμή, μαύρα στίγματα, διευρυμένοι πόροι, λιπαρό δέρμα.

 

Κύρια συστατικά:

- Φερουλικό οξύ

- Γαλακτικό  οξύ

- 4 πεπτίδια

- Γαλακτικό νάτριο

 

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε και απολιπάνετε καλά το δέρμα και προστατεύστε τις ευαίσθητες περιοχές. Στη συνέχεια απλώστε το πήλινγκ με τη χρήση γάζας, ξεκινώντας από τις ανθεκτικές περιοχές και συνεχίζοντας στις πιο ευαίσθητες (μέτωπο, παρειές, υπογνάθεια περιοχή, πηγούνι, άνω χείλος και μύτη)

Αφήστε να δράσει για 3 λεπτά ή μέχρι την επιθυμητή δράση, ήπιο ερύθημα χωρίς απολέπιση και frosting. Στη συνέχεια και για αποφυγή υπερβολικής δράσης του πήλινγκ, απενεργοποιήστε το με το carboxy neutralizer και πλύντε, την προς θεραπεία περιοχή, με άφθονο κρύο νερό,

 

Μετά την εφαρμογή αν κάποιες περιοχές εφαρμογής είναι θερμές στην αφή ή έχουν εμφανίσει ερύθημα, μπορεί να χρειάζεται επιπλέον απενεργοποίηση. Εάν το πήλινγκ έχει εφαρμοστεί σε περισσότερες από τρεις περιοχές απενεργοποιήστε όλη την περιοχή εφαρμογής.

Κατά την εφαρμογή του πήλινγκ μπορεί να υπάρχει η αίσθηση  τσιμπήματος, η οποία θα υποχωρήσει σε λίγα λεπτά.

Ολοκληρώστε τη θεραπεία με την εφαρμογή της repair cream. Αποφύγετε τον ήλιο για τις επόμενες 12 ώρες μετά το πήλινγκ. Την επόμενη μέρα χρησιμοποιήστε την all-day shield κατά τη διάρκεια της ημέρας και την repair cream κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

ΜΕσοθεραπεία διασαφήνισης και όγκου μυών

F-MUSCLE FACTOR, F-MUSCLE FIT.