Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

ferulic peptide peel Μεγιστοποίηση

ferulic peptide peel

Συνοπτική περιγραφή

Επαγγελματικό χημικό πήλινγκ για την αντιμετώπιση της γήρανσης και εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών για ευαίσθητα δέρματα. 70ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Ferulic peptide peel

 

Ενδείξεις

- Γήρανση

- Φωτογήρανση

- Ρυτίδες και χαλάρωση.

- Ευαίσθητο δέρμα

- Επαναφέρει το φυσιολογικό pH του δέρματος

- Ενεργοποιεί τα απολεπιστικά ένζυμα

- Προσδίδει λάμψη

 

Κύρια συστατικά

- Φερουλικό οξύ

- Γαλακτικό  οξύ

- Juveleven προστατευτικό πεπτίδιο του DNA

- Αντιρυτιδικά λιποπεπτίδια

- Melanostatine λευκαντικό πεπτίδιο

- Γαλακτικό νάτριο

 

19% οξέα

pH=2,75

 

Επιφανειακό πήλινγκ για την αντιμετώπιση της γήρανσης (φώτο και χρόνο) και εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών για ευαίσθητα δέρματα. Το φερουλικό οξύ είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και  συνδυάζεται με το γαλακτικό οξύ για τις κερατολυτικές ιδιότητες, το πεπτίδιο juveleven για την προστασία του DNA, λιποπεπτίδια για τη μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων και το λευκαντικό πεπτίδιο melanostatine για τη μείωση των στιγμάτων και της υπερμελάγχρωσης. Ενσωματώνει το αποκλειστικό μας σύστημα διείσδυσης dmks, που προσφέρει:  ανεκτικότητα κατά την εφαρμογή, υψηλή διείσδυση ελεύθερων οξέων, ελάχιστο ερεθισμό και ερυθρότητα.

 

Λόγω της σύνθεσής του μειώνει τις ρυτίδες και δίνει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα, μειώνοντας την υπερμελάγχρωση και τα στίγματα. Επαναφέρει τη φυσική λάμψη στο δέρμα μέσω της ενεργοποίησης της κυτταρικής ανανέωσης.

 

Η γενική εικόνα τη υφής του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά και παράλληλα η θεραπεία προσφέρει ενυδάτωση μέσα από την αύξηση των κεραμιδίων (βασικά λιπίδια). Το δέρμα ενυδατώνεται και μειώνεται η αίσθηση της ξηρότητας μέσω της μείωσης της διαδερμικής απώλειας της υγρασίας.

 

Το πήλινγκ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία του δέρματος για άλλες αισθητικές θεραπείες. Το Ferulic Peel είναι ένα πολύ δραστικό και ασφαλές πήλινγκ. Μετά την πρώτη θεραπεία ο ασθενής αναφέρει ότι αισθάνεται το δέρμα απαλό και σφριγηλό και παράλληλα λαμπερό και νεανικό. Δίνει άμεσα αποτελέσματα στη βελτίωση του χρώματος του δέρματος, κάνοντας το συγκεκριμένο πήλινγκ ένα από τα πιο πολύτιμα και αποτελεσματικά προϊόντα για τα ευαίσθητα δέρματα.

 

Κατηγοριοποίηση πήλινγκ: Επιφανειακό

 

Τύπος δέρματος: Όλοι οι τύποι δέρματος με φωτότυπο από I έως IV.

 

Υφή: Υδάτινο διάλυμα: το βάθος δράσης του πήλινγκ σχετίζεται με τον αριθμό των στρώσεων που θα  εφαρμοστούν.

 

Τρόπος χρήσης: Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο πρωτοκόλλων


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!