Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

age less peptide peel Μεγιστοποίηση

age less peptide peel

Συνοπτική περιγραφή

Επαγγελματικό χημικό κοκτέιλ πήλινγκ 50ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγορά

» Add to my wishlist

Περιγραφή:

Επιφανειακό πήλινγκ που αντιμετωπίζει τη γήρανση του δέρματος και συγκεκριμένα την έλλειψη σφριγηλότητας, τη χαλάρωση και τις ρυτίδες. Η επαγγελματική αυτή θεραπεία συνδυάζει διαφορετικά οξέα, μαζί με μεγάλη περιεκτικότητα υαλουρονικού οξέος, και πεπτίδια. Αυτού του είδους η θεραπεία βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων του χορίου και της επιδερμίδας, μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και αφαιρεί τις λεπτές γραμμές. Επίσης επιτυγχάνει ισχυρό λίφτινγκ και ενυδατώνει το δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος με σημάδια γήρανσης, ιδιαίτερα για ξηρά δέρματα.  Η επανεπιφανειοποίηση με ενεργά πήλινγκ πεπτιδίων είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για ώριμα δέρματα.

 

Τα οξέα ενυδατώνουν το δέρμα και βοηθούν στην απόπτωση των νεκρών κυττάρων.  Επιπλέον βοηθούν τα πεπτίδια, τα οποία έχουν μικρό μοριακό βάρος, να διεισδύσουν στο χόριο, και να ξεκινήσουν τη σημαντική τους δράση – ενεργοποίηση της αναγεννητικής διαδικασίας και παραγωγή των ινοβλαστών, που είναι υπεύθυνoι για τη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος.

 

Κατηγοριοποίηση πήλινγκ:

Πολύ επιφανειακό έως επιφανειακό (επιφέρει καταστροφή της κεράτινης στοιβάδας και μέρους της επιδερμίδας)

Το βάθος του πήλινγκ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η σωστή γνώση των συστατικών, τα χαρακτηριστικά του δέρματος (φωτότυπος, πάχος, εθνικά χαρακτηριστικά, υπερευαισθησία …), η σύνθεση του κάθε υλικού (περιεκτικότητα, pH), ο χρόνος επαφής με το δέρμα και οι στρώσεις που θα εφαρμοστούν.

 

Υφή:

Γέλη: το βάθος δράσης του πήλινγκ σχετίζεται με την ποσότητα που εφαρμόζεται στις στρώσεις. Περιμένετε 6-10 λεπτά μεταξύ των στρώσεων. Μην αφήνετε το πήλινγκ να στεγνώσει ανάμεσα στις στρώσεις. Μέγιστος αριθμός στρώσεων 5.

 

Ενδείξεις:

- Γήρανση δέρματος

- Φωτογήρανση

- Χαλάρωση και βαθιές ρυτίδες

- Βαθιά ενυδάτωση

- Σχεδιασμένο να επαναφέρει σταδιακά το φυσιολογικό pH του δέρματος

- Ενεργοποιεί τα απολεπιστικά ένζυμα για τη σταδιακή ανανέωση του δέρματος

- Βελτιώνει τη γενική εικόνα του δέρματος και προσδίδει λάμψη

 

Κύρια συστατικά:

- Γαλακτικό οξύ

- Γλυκονολακτόνη

- Λακτοβιονικό οξύ

- Μανδελικό οξύ

- Juveleven πεπτίδιο προστασίας του DNA πεπτίδια

- Αντιρυτιδικά λιποπτεπτίδια

- Υαλουρονικό οξύ

- Γαλακτικό νάτριο

 

Τρόπος χρήσης:

Καθαρίστε και απολιπάνετε καλά το δέρμα και προστατεύστε τις ευαίσθητες περιοχές. Στη συνέχεια απλώστε το πήλινγκ με τη χρήση γάζας, ξεκινώντας από τις ανθεκτικές περιοχές και συνεχίζοντας στις πιο ευαίσθητες (μέτωπο, παρειές, υπογνάθεια περιοχή, πηγούνι, άνω χείλος και μύτη)

Αφήστε να δράσει για 4-6 λεπτά ή μέχρι την επιθυμητή δράση, ήπιο ερύθημα χωρίς απολέπιση και frosting. Στη συνέχεια και για αποφυγή υπερβολικής δράσης του πήλινγκ, απενεργοποιήστε το με το carboxy neutralizer και πλύντε την προς θεραπεία περιοχή με άφθονο κρύο νερό,

 

Μετά την εφαρμογή αν κάποιες περιοχές εφαρμογής είναι ζεστές στην αφή ή έχουν εμφανίσει ερύθημα, μπορεί να χρειάζεται επιπλέον απενεργοποίηση. Εάν το πήλινγκ έχει εφαρμοστεί σε περισσότερες από τρεις περιοχές απενεργοποιήστε όλη την περιοχή εφαρμογής.

Κατά την εφαρμογή του πήλινγκ μπορεί να υπάρχει η αίσθηση  τσιμπήματος, η οποία θα υποχωρήσει σε λίγα λεπτά.

 

Ολοκληρώστε τη θεραπεία με την εφαρμογή της repair cream. Αποφύγετε τον ήλιο για τις επόμενες 12 ώρες μετά το πήλινγκ. Την επόμενη μέρα χρησιμοποιήστε την all-day shield κατά τη διάρκεια της ημέρας και την repair cream κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

ΜΕσοθεραπεία διασαφήνισης και όγκου μυών

F-MUSCLE FACTOR, F-MUSCLE FIT.