Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-XFC+ Μεγιστοποίηση

F-XFC+

Συνοπτική περιγραφή

Βιοαναζωογόνηση για πελάτες άνω των 40 ετών. Κυτταρική θρέψη για αποτροπή και μείωση της γήρανσης του δέρματος.

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιγραφή
Τα F-XFC κοκτέιλ είναι συνθέσεις  που τονώνουν το δέρμα (Skin booster) και επιφέρουν μια φυσική αναζωογόνηση, βασισμένη σε πάνω από 63 συστατικά. Η βασική δράση του F-XFC είναι να δραστηριοποιεί τα κύτταρα και να αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Η μοναδική του σύνθεση περιέχει όλες τις θρεπτικές ουσίες και όλα τα μόρια που συμμετέχουν στον κύκλο του Κρεμπς (Κrebs cycle). Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα ώστε τα κύτταρα να παράγουν ATP (κυτταρική ενέργεια). Η επιδερμίδα δεν περιέχει αγγεία και τα κύτταρα τρέφονται αποκλειστικά από την παθητική διάχυση συστατικών από το χόριο. Η γήρανση του δέρματος οφείλεται και στην κακή θρέψη και οξυγόνωση.
Το F-XFC+ είναι μια πιο ισχυρή θεραπεία. Περιέχει επιπλέον 3 ενεργά συστατικά: Υαλουρονικό οξύ, επιδερμικούς και ινοβλαστικούς αυξητικούς παράγοντες. Προορίζεται για ώριμα και γερασμένα δέρματα.

Ενεργά Συστατικά:

6 Minerals, 23 amino acids, 18 vitamins, 6 co-enzymes, 5 nucleic acids, 2 reducing agents, taurine, glutathione, EGF & FGF growth factor, hyaluronic acid.

Πώς χρησιμοποιείται;
Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλεκτροπόρωση, fractional μεσοθεραπεία και μεσοθεραπεία.

Περιοχές: Πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ και χέρια.


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

Πήλινγκ μη ενέσιμης βιοαναζωογόνσης

Άμεσα αποτελέσματα - χωρίς χρόνο αποθεραπείας!