Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

PHA:10Xvit Μεγιστοποίηση

PHA:10Xvit

Συνοπτική περιγραφή

Ισχυρός αντιοξειδωτικός & αντιγηραντικός ορός 

Περισσότερες λεπτομέρειες

58,00€

» Add to my wishlist

PHA:10Xvit Bionic Super Antioxidant Solution (30ml)

To PHA:10Xvit Bionic Super Antioxidant Solution περιέχει ισχυρά και σε μεγάλη περιεκτικότητα βιονικά πολυοξέα (PHAs) και πολυβιταμίνεςΑ+Ε, τα οποία αποτελεσματικά ενεργοποιούν τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος για να αντιμετωπίσουν όλους τους παράγοντες που συμβάλουν στη διαδικασία της γήρανσης επιτυγχάνοντας ολιστική αναζωογόνηση.

 

Τα βιονικά πολυοξέα(PHAs) είναι μια νέας γενιάς άλφα υδροξυοξέα (AHAs) τα οποία προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, χωρίς ερεθισμούς και  φλεγμονές. Έχοντας μεγάλο μοριακό βάρος, απορροφούνται από το δέρμα ήπια και σταδιακά, καθιστώντας τα κατάλληλα και για ευαίσθητα δέρματα.

 

ΟΦΕΛΗ

    • - Ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες των ελευθέρων ριζών. Αναστέλλουν τη δράση των µέταλλο- πρωτεϊνασών της µεσοκυττάριας ουσίας (ΜΜΡ), μπλοκάροντας την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος και διατηρώντας την ακεραιότητα της  δομής του δέρματος, με αποτέλεσμα  πιο σφριγηλό και ελαστικό δέρμα. To PHA:10Xvit Bionic Super Antioxidant Solution αποτρέπει τη λιπιδική υπεροξείδωση, προστατεύοντας τις κυτταρικές μεμβράνες και τα μιτοχόνδρια από το οξειδωτικό στρες.
    • - Προάγει τον μεταβολισμό, απαλύνει τις γεροντικές κηλίδες,  αποτρέποντας την ανώμαλη παραγωγή της μελανίνης. Βοηθάει την ξηρότητα και το τραχύ δέρμα και αντιμετωπίζει τους διευρυμένους πόρους.
    • - Βοηθάει τη σύνθεση των γλυκοζαμινογλυκανών, αυξάνοντας τον όγκο του δέρματος και εξασφαλίζει ομαλό και λείο δέρμα.
    • - Προσφέρει βαθιά ενυδατωση, ενισχύει τη λειτουργία φραγμού της κεράτινης στοιβάδας, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

ΜΕσοθεραπεία διασαφήνισης και όγκου μυών

F-MUSCLE FACTOR, F-MUSCLE FIT.