Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103808296

F-CAFFEINE Μεγιστοποίηση

F-CAFFEINE

Συνοπτική περιγραφή

Κυτταρίτιδα & Τοπικό πάχος

Για τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Αγορά

» Add to my wishlist

F-CAFFEINE

 

Ταυτότητα προϊόντος

 Η καφεϊνη (Caffeine) είναι ένας από τους τρεις τύπους αλκαλοειδών, οι άλλοι είναι η θεοφυλλίνη  και η θεοβρωμίνη και βρίσκονται στον καφέ, το τσάι, τους καρπούς της κόλα, το κακάο, yerba mate και γκουαρανά. Αυτές οι ενώσεις είναι μεθυλξανθίνες και έχουν διάφορες βιοχημικές δράσεις.

Η καφεΐνη ενεργοποιεί την κινητικότητα των ελεύθερων λιπαρών οξέων προς την κυκλοφορία του αίματος. Ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και συγκεκριμένα προάγει την υδρόλυση των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη και έτσι μειώνει τα αποθέματα λίπους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην κυτταρίτιδα όπου, λόγω της διαφοροποίησης της μικροκυκλοφορίας, τα λιποκύτταρα  παρακινούνται στη σύνθεση και αποθήκευση υψηλών ποσοτήτων από τριγλυκερίδια, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου των κυττάρων.

Η καφεΐνη αυξάνει τη λιπόλυση με την αναστολή του κύκλου νουκλεοτιδικής φωσφοδιεστεράσης, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατάλυση του κύκλου  μετατροπής του AMP. To αποτέλεσμα είναι υψηλή περιεκτικότητα των ιστών από κυκλικό AMP το όποιο ενεργοποιεί την αδρανή ορμονοευαίσθητη λιπάση και προωθεί τη λιπόλυση.

Έχει επίσης διουρητική δράση, η οποία βοηθάει στον έλεγχο της κατακράτησης των υγρών που συνδέεται με την κυτταρίτιδα. Η καφεΐνη βοηθάει στη μείωση των λιποκυττάρων, συσφίγγει και δίνει τόνο στο δέρμα και βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Η διουρητική της δράση βοηθάει στην αποβολή των υγρών από τα λιποκύτταρα, μειώνοντας το μέγεθός τους.

 

Δράση

- Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

- Μειώνει την κατακράτηση των υγρών.

- Δρα κατά της συσσώρευσης λίπους μέσω της λιπόλυσης.

 

Ενεργά συστατικά

- Caffeine 20%.

 

Χρήση

- Skin needling.

- Ηλεκτροπόρωση (Electroporation).

- Μεσοθεραπεία.


Σεμινάρια Ιατρικής Αισθητικής

Τελευταία Νέα

3 new vials of MC

ΜΕσοθεραπεία διασαφήνισης και όγκου μυών

F-MUSCLE FACTOR, F-MUSCLE FIT.